open
English Netherlands
enquiries@dvtsoftware.com | +44 020 3422 3400 | +31 208 905590
enquiries@dvtsoftware.com | +44 020 3422 3400 | +31 208 905590
Digitale Technologie

Uw partners voor Digitale Transformatie Diensten In Nederland

Het is duidelijk dat de voortrekkersrol die Nederland heeft genomen zijn vruchten begint af te werpen. Door de uitstekende hoogopgeleide arbeidskrachten, die bovendien uitstekend hun talen spreken, is de IT-sector in dit land uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende in Europa. Een sector die zich inmiddels kan meten met sommige van de beste ter wereld.


Ook de rest het land heeft het Internet domein ontdekt. Zo is de e-commerce met tientallen procenten gestegen tijdens de Corona-epidemie en, deels door de 98% penetratie van breedband internet, is het thuis werken en het ondernemerschap aan de keukentafel gestegen. Nederland neemt nu de tweede plaats in van de meeste breedband connecties ter wereld.

20+

Jaren ervaring

600+

IT Experts (vaste dienst)

100+

Tevreden Klanten

6

6 kantoren in Zuid Africa, in Engeland en in Nederland

Technologische diensten


DVT en haar HR-Services

DVT is een dynamisch bedrijf dat software ontwikkeld. Ook levert het op maat IT en Consultancy services. Met kantoren in Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk en nu Nederland, is DVT een wereldwijd concern voor custom software solutions. Met deze door ons ontwikkelde aanpak kan een bedrijf zijn capaciteit op peil houden. Daar komt bij dat ook hier op de kleintjes kan worden gelet. Kosten van onze diensten zijn vaak aanzienlijk lager dan wanneer men op de lokale markten kijkt. Wat kan DVT voor u betekenen? In welke disciplines heeft DVT de juiste oplossingen? Laten we het even uiteenzetten voor u:

Mobile App Ontwikkeling

Mobile App Ontwikkeling

Nu het mobieltje niet uit ons leven meer weg te denken is, ziet men ook bedrijven hier gretig gebruik van maken. Was het vroeger een apparaat met beperkte diensten, is het nu een allesomvattend apparaat die ons zowel individueel als zakelijk bijzonder goed van dienst kan zijn. De mogelijkheden zijn ontelbaar. Bedrijven en organisaties zullen een op maat gemaakte “bespoke” app nodig hebben dat aan al hun eisen en die van hun gebruikers zal moeten voldoen. Enter DVT. Wij leveren een totaaloplossing die van het begin tot het eindresultaat bij ons in zeer goede handen is. Ons end-to-end mobile app development proces bestaat uit een strategie uitwerken, ontwerpen, ontwikkelen, testen en uitbrengen. Wij leveren nu reeds verschillende platforms voor een uiteenzetting van organisaties en industrieën oplossingen die we soms op een vastgestelde strategie uitwerken, ontwerpen, uitgebreid testen en live maken. Daarbij moet ook goed gekeken worden naar de bruikbaarheid van het systeem. Hoe vaak is dat niet overgelaten aan de programmeur in-plaats-van een ervaren UX of UI-expert? Wij helpen u een uitermate geschikt product op de markt te brengen met zeer hoge acceptatie percentages. Ook de nazorg, met voldoende training en onderhoud, maakt onderdeel uit van onze diensten. Onze apps werken uiteraard op alle gangbare platforms.

Meer lezen

Custom Software Ontwikkeling

Custom Software Ontwikkeling

De voordelen van het aan een derde partij geven van de uitvoering van IT-taken (oftewel “outsourcing”) heeft meerdere voordelen. Zo schieten bijvoorbeeld de kosten omlaag door minder overhead, juridisch papierwerk en andere operationele kostenposten in de vaak bureaucratische landen zoals Nederland. Ook het aantrekken van hoogwaardige medewerkers voor korte of lange termijn, op basis van voltijd of op projectbasis, komt nu binnen handbereik. Dit is de ware kracht van DVT. U kunt het beste A-team samenstellen zonder te diep in de buidel te tasten en u hoeft ze niet een contact of een aanstelling aan te bieden, dat doen wij wel. Wij zorgen er ook voor dat het goed komt met de papieren en leveren uw werkzaamheden die perfect zullen worden uitgevoerd. Wij hebben van alles in huis, zo ook de meest gebruikte DevOps tools, maar ook Javascript, Swift, C# en HTML5. We zijn al een tijdje lid van Gold Status bij Microsoft en kunnen dus uitmuntent uit de voeten met alle vooraanstaande software development technologieën - om nog maar te zwijgen over onze liefdesverhouding met Docker, Git, Jenkins en Xcode.

Meer lezen

UX/UI Design

UX/UI Design

Een ondergeschoven kindje in de IT is design kennis en vaardigheid. Vaak een nagedachte van een proces. Wij daarentegen zetten het vooraan in de rij. Het succes van een ontwikkeld product valt en staat bij de acceptatie daarvan bij de gebruiker. Het moet een gemakkelijk proces zijn dat weldoordacht en razend eenvoudig de gebruiker instaat stelt de benodigde activiteiten te kunnen uitvoeren: jouw business applicaties horen zó ontwikkeld te zijn dat gebruikers snel taken kunnen voltooien met minimale moeite. Uiteindelijk geldt dat de winst wordt behaald met de actie die efficiënt wordt ondernomen. Wij bij DVT weten dit maar al te goed. Onze cliënten zien hun ROI zienderogen toenemen door dat onze UX/UI-ontwerpteams het ultieme ontwerp neerzetten dat zeer hoge ogen gooit als het gaat om gebruikers acceptatie. Ons team ontwerpt razendsnel een prototype waarmee we verder onderzoek en verbeteringen kunnen vinden en op basis van al die bevindingen ontwerpt het UX-team de site of App die perfect past. Onze werkzaamheden beperken zich niet tot het B2B segment maar raakt ook aan consumenten en eindgebruikers, en of dit op een mobieltje of een website gebeurt maak ons niet uit.

Meer lezen

Business Intelligence (BI) & Data Analytics

Business Intelligence (BI) & Data Analytics

De antwoorden van de meeste vragen zitten in de data verscholen: trends voorspellen kunnen via de data worden ontleend. Dus is het de hoogste tijd om weer opnieuw - of voor het eerst - serieus naar data te gaan kijken. Door een, soms simpele, ontlening van bestaande data kan een nieuwe in te voeren strategische zet, een grote impact hebben op de strategie van de toekomst. Onze systemen en de mensen erachter staan klaar dit voor u te ontwikkelen. Naast de gebruikelijke internetanalyse door onze ervaren consultants, onderscheiden wij bij DVT ons met een breed scala aan experts op het gebied van BI, Analytics en Big Data. Ook met ons Gold Partner predicaat bij Microsoft, kunnen wij de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen direct met u doornemen.

Meer lezen

Cloud Application Migration Services

Cloud Application Migration Services

Men hoort het al een tijdje: “Het leven in de toekomst zal in de Cloud plaats vinden” of ten minste zal het daar beheerd en bewaard worden. Maar waarom eigenlijk? Een aantal antwoorden zorgen voor een simpele kuizen: Het niet langer beheren van een fysieke (eigen) server(park,) daar de verantwoordelijkheden en hoge kosten voor dragen en het gebrek aan schaalbaarheid en laxe privacy en securityregels, zijn er maar een paar.


Het jaar 2021 is een belangrijke geweest in de Cloud industrie: Volgens IDC rapportenis de globale, publiekelijke cloud services markt met 24,1% gegroeid ten opzichte van 2020, met een totale omzet van meer dan $312 miljard. DVT helpt u hiervan te profiteren door bedrijven hun bestaande applicaties naar de Cloud te migreren. Dit heeft meerdere voordelen, zoals bedrijfscontinuïteit, een efficiënte samenwerking en een duidelijk overzicht. DVT kan met behulp van diepgaande analyses en evaluaties maar ook door Microsoft Azure cloud services aanbieden, waaronder cloud consultancy, applicatie migraties, custom cloud applicaties, evenals Cloud management en support grote verschillen kunnen maken. Op een individueel niveau maakt men meer en meer gebruik van de Cloud, het is de hoogste tijd dat uw bedrijf van het gemak ook gebruik gaat maken.

Meer lezen

Artificial Intelligence (AI)

Artificial Intelligence (AI)

Artificial Intelligence, oftewel Artificiële Intelligentie, of simpelweg AI is er en zal er zijn tot het einde van de mensheid. Door AI toe te passen in businessprocessen, kunnen herhaalde taken worden geautomatiseerd, waardoor werknemers zich kunnen focussen op cognitievere en belangrijkere taken. Beter nog: AI heeft het potentieel elk bedrijf en elke sector grondig te verbeteren. Intern transformeert AI dé manier waarop uw bedrijf functioneert, door de productiviteit en algehele operationele efficiëntie te vergroten. Extern kan uw bedrijf AI inzetten om klantenervaring te verdiepen en vergroten. Uit globale onderzoek blijkt dat bedrijven graag hiervan willen profiteren, maar niet weten hoe. Laat de klus dus aan ons over.

Meer lezen

Robotische Procesautomatisering

Robotische Procesautomatisering

Net zoals AI, helpt RPA je met jouw zakelijke processen automatiseren door data te manipuleren, transacties te verwerken, applicaties te bemachtigen en meer responsen teweeg te brengen. Hierdoor kunnen bedrijven profiteren door meer werk gedaan te krijgen in een kortere tijd, wat leidt tot meer productiviteit en uiteraard lagere kosten.


DVT’s partnerschap met UIPath, , één van ’s werelds vooraanstaande RPA-softwarebedrijven, kan cliënten helpen met het toepassen van RPA in bestaande processen of het herinrichten van business processen. DVT’s team van expert consultants levert innovatie en inzichten aan de zakelijke behoeften van cliënten door middel van RPA-consultancy, -implementatie en -ondersteuning.

Meer lezen

Business Analysis

Business Analysis

DVT biedt individuele business consultancy en analytische services om de benodigheden voor projectleveringen te verbeteren en om zakelijke doelstellingen te behalen. Onze BA-assessment is gebaseerd op het IIBA Competency Model en beoordeelt business analisten op analytisch denken, problemen oplossen, business case kennis, methodologische kennis en soortgelijke zaken.

Meer lezen

Project Management

Project Management

DVT biedt een breed scala aan Projectmanagement dienste om projectdoelen te behalen voor bedrijven. Project Management, Release Management, Change Management en Release Train Engineering zijn slechts enkele van de voorbeelden van diensten die wij aanbieden. Deze diensten zijn beschikbaar op zowel korte- als lange termijn, waarbij er een nadruk ligt op het verbeteren van processen, het gebruiken van Agile of DevOps indien nodig en het behouden van projectmijlpalen. Wij denken graag met u mee om de projecten op tijd en binnen de begroting af te leveren met in achtneming van de kwaliteit.

Meer lezen

Agile Consultancy- en Technologische Teams

Agile Consultancy- en Technologische Teams

Het gebruik van de Agile methodologie bij businessprocessen kan een bedrijf meer controle, een betere productiviteit, hogere klanttevredenheid en een hoger rendement op investeringen opleveren. DVT biedt allerlei verschillende Agile consultancy- en coachingservices aan haar cliënten in Nederland om een Agile transformatie te bewerkstelligen. Met behulp van onze Agile consultants, kunnen bedrijven zich focussen op hun Agile zodat zij hun leveringswaarde en snelheid kunnen maximaliseren. DVT biedt ook een breed scala aan internationaal-gecertificeerde Agile trainingscursussen aan:


  • Scrum Alliance – Certified Scrum Master (CSM)
  • Scrum Alliance – Certified Scrum Product Owner (CSPO)
  • ICAgile Certified Professional in Agile Fundamentals (ICP)
  • StrengthsDiscovery Course
  • Team Kanban Practitioner Training
  • Kanban Systems Design
  • Kanban System Improvement (KMP II)
  • Meer lezen
DevOps Services

DevOps Services

De DevOps cultuur, die is gericht op Lean Principes en Agile, wordt gekenmerkt door een verhoogde toepassingsfrequentie, een vermindering van onnodige handelingen, en, een verbetering van het eind resultaat. DVT helpt haar cliënten met het toepassen van de beste DevOps praktijken om de doorstroming van hun software development pijpleiding te verbeteren en een snellere tijd tot marktlancering te realiseren. Tijdens dit proces kunnen risico’s en zorgenpunten eerder in de software development cyclus worden geïdentificeerd zodat kosten van herstel later kunnen worden vermeden.

Meer lezen

Neem contact op


Over DVT


DVT heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk (Londen), Nederland (Amsterdam) en Zuid-Afrika (Johannesburg, Centurion, Kaapstad en Durban). Wij zijn een wereldwijd bedrijf voor custom software solutions en services, gericht op mobile development, Web- en traditionele platforms, UX/UI design, cloud application services, BI en data analytics solutions, RPA, projectbeheer, business analysis, DevOps, Agile consultancy en Agile training.


DVT maakt gebruik van toegewijde software development teams die nauw met jou samenwerken om ervoor te zorgen dat producten continu op hoge snelheid worden geleverd. DVT biedt daarnaast ook turnkey projectteams die jouw businessprobleem in softwareproducten kunnen omzetten, evenals doorlopend softwareonderhoud en -ondersteuning na voltooiing van een project.